OPINII

O româncă din Austria i-a ucis cu mașina pe copilul și soția amantului ei

O româncă de 37 de ani din Austria, aparent autoarea unui accident de circulație în care au murit două persoane – o mamă de 43 de ani și fiul ei de 5 ani – este acum cercetată pentru crimă, după ce anchetatorii au descoperit că cele două femei se știau, iar românca i-ar fi lovit intenționat cu mașina.

Tragedia s-a petrecut sâmbătă seară, la ora 16:33, pe un drum liniştit, fără trafic și cu limită de viteză de 30 km/ oră din Villach, oraș din Carintia. O mașină condusă cu viteză i-a lovit din plin pe femeia de 43 de ani și pe fiul ei, de 5 ani. Echipajele medicale sosite la fața locului nu au mai putut să-i salveze, relatează krone.at.

Polițiștii au plecat imediat în urmărirea mașinii care provocase accidentul, pe care au descoperit-o la aproximativ 500 de metri de locul impactului, la marginea unei păduri. La volanul acesteia nu era nimeni, însă au fost lăsate urme de sânge pe zăpadă care i-au condus pe polițiști la românca de 37 de ani.

Aceasta era grav rănită, însă nu în urma accidentului: avea mai multe tăieturi de cuțit pe care, cel mai probabil, și le-a produs singură.

Românca, domiciliată în altă localitate, a fost dusă la spital în stare gravă și urmează să fie audiată când starea ei va fi mai bună.

Punând cap la cap toate datele, anchetatorii au ajuns la concluzia șocantă că cele două femei se cunoșteau, că românca fusese amanta soțului femeii ucise. Se pare că bărbatul le părăsise pe amândouă. Având în vedere aceste informații, precum și dinamica evenimentelor, anchetatorii au deschis dosar de crimă.

Procurorul Markus Kitz, cel care conduce ancheta, a declarat pentru sursa citată: „Nu putem confirma sau infirma în acest moment că femeile s-au întâlnit înainte de accident”. Dar legătura dintre ele a fost un motiv suficient pentru ca Biroul de Poliție Criminală din Carintia să preia ancheta. Locul accidentului este acum considerat locul crimei și se caută martori.

Procurorul speră că șoferița româncă va putea fi audiat în curând: „Atunci cu siguranță vom ști mai multe”.

Editor : D.C.

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button