INVESTITII

Un avion Air France care făcea o cursă Paris – Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, după ce un pasager a acuzat dureri toracice

BUCURESTI | Scris de News.ro | astăzi, 19:45

Un avion Air France care făcea o cursă Paris – Erevan a aterizat de urgenţă pe Aeroportul Henri Coandă, joi seară, după ce un pasager a acuzat dureri toracice. El a fost preluat iniţial de Serviciul de Ambulanţă al aeroportului, iar apoi au fost solicitate şi cadre medicale de la Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABIF), dr. Alis Grasu, a afirmat că un echipaj a fost solicitat la Aeroportul Internaţional Henri Coandă, după ce unui pasager aflat într-o cursă aeriană i s-a făcut rău. 

Pacientul, în vârstă de 68 de ani, a acuzat dureri toracice în timpul zborului şi a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă al aeroportului.

Acest serviciu a solicitat apoi un echipaj de la SABIF, iar cadrele medicale au ajuns la faţa locului pentru evaluarea stării de sănătate a bărbatului respectiv.

La ora transmiterii acestei ştiri pacientul este evaluat, iar medicii vor decide dacă este necesar transportul la spital.  

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button