INVESTITII

Ministrul Economiei, vizită la Salina Praid şi şedinţă de lucru cu toţi directorii sucursalelor Salrom – A fost lansată “Salina Praid App”, aplicaţie ce va fi în curând disponibilă în toate cele cinci saline

BUCURESTI | Scris de News.ro | ieri, 18:30

Ministrul Economiei, Florin Spătaru, a vizitat, vineri, Salina Praid şi a avut o şedinţă de lucru cu toţi directorii sucursalelor deţinute de Salrom. Cu ocazia vizitei a fost lansată “Salina Praid App”, aplicaţie cu informaţii detaliate despre salină, şi care va fi în curând disponibilă în toate cele cinci saline Salrom.

”Salrom a lansat “Salina Praid App”, o aplicaţie pentru turiştii care îşi doresc să viziteze Salina Praid şi care vor să cunoască istoricul salinei, informaţii despre principalele atracţii şi agenda evenimentelor organizate în salină, informaţii cu privire la beneficiile terapiei cu aerosoli, dar şi referitoare la acces, parcare sau tarife”, a scris, vineri, pe Facebook, Florin Spătaru.  

Ministrul a precizat că aplicaţia:  

  • oferă informaţii cu ajutorul unei hărţi interactive prin care turiştii pot afla disponibilitatea unităţilor de cazare, restaurante, obiective turistice din proximitate;  

  • este funcţională chiar şi la 120 de metri în subteran; 

  • va fi disponibilă pentru toate cele cinci saline ale Societăţii Naţionale a Sării S.A., inclusiv Salina Târgu Ocna, Salina SlănicPrahova, Salina Cacica, Salina Ocnele Mari, locuri ce pot fi considerate adevărate obiective turistice datorită ineditului galeriilor de mină ce au rezultat în decursul timpului în urma extracţiei sării.  

”Am fost plăcut surprins să aflu că Salina Praid găzduieşte şi singurul depozit din ţară unde o fabrică de lactate de la Sovata maturează brânzeturi, sortimente 100% româneşti, care sunt foarte apreciate de consumatori pe piaţă”, a mai transmis ministrul.  

Acesta a precizat că, odată cu lansarea aplicaţiei, a participat alături de directorul general al Salrom, Dan Dobrea la o şedinţă de lucru cu toţi directorii sucursalelor deţinute de Salrom şi a făcut o vizită de lucru în mina din care se exploatează sarea românească.  

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button