ANALIZE

Gheorghe Flutur – ales președinte interimar al PNL. Partidul a stabilit și secretarul general care îl înlocuiește pe Dan Vîlceanu

Sursa foto: Facebook Dan Vîlceanu

Sursa foto: Facebook Dan Vîlceanu

Ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal a decis ca Gheorghe Flutur să preia șefia interimară a partidului după demisia anunțată ieri de Florin Cîțu.

Nu a fost nicio surpriză, așa cum presa a intuit, Gheorghe Flutur preia interimarul PNL. Acesta a fost votat în unanimitate în Ședința Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal.

Singurul punct pe ordinea de zi în ședință va fi organizarea Congresului. Se pare că acesta va avea loc pe data de 10 aprilie, adică săptămâna viitoare.

Liberalii își vor alege un nou președinte, iar toate datele indică că acesta va fi actualul premier Nicolae Ciucă.

Tot azi liberalii au votat și un nou secretar general al PNL, după ce Dan Vîlceanu, apropiat al lui Florin Cîțu, a demisionat și el

Potrivit Antenei 3, Lucian Bode a fost ales secretar general interimar al PNL. 

Florin Cîțu a demisionat ieri de la conducerea PNL

Florin Cîțu și-a anunțat demisia de la conducerea PNL și a făcut atunci și primele declarații.

„Aş fi vrut să îmi prezint demisia în faţa colegilor. Nu s-a putut, nu a fost acolo. Aşa că doar am înregistrat-o la partid. Este clar că această coaliţie cu PSD pentru mine a fost greu de digerat. Tot ce am făcut în această funcţie a fost să iau decizii pentru binele României”, a spus Florin Cîțu.

Întrebat dacă ar fi rămas în continuare preşedintele PNL, în cazul în care nu ar fi existat coaliţia cu PSD, acesta a mai spus: „Eu cred că da. Cu toți colegii am pornit la drum cu aceleaşi obiective. Se pare că eu a rămas fidel principiilor liberale”.

Cât despre faptul că a rămas singur, Florin Cîțu a afirmat că „niciodată nu poţi să fii singur când eşti înconjurat de principii şi valori liberale. Eu aşa am intrat în politică şi aşa voi rămâne mereu. Oamenii vin şi pleacă. Principiile şi valorile liberale rămân întotdeauna lângă mine”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button