EXTERNE

CCIR: Oportunități pentru antreprenorii români: soluții pentru vânzarea și brokerajul de afaceri

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) organizează, în perioada 9-12 mai, un curs de brokeraj de afaceri,  acreditat de către International Business Brokers Association, cea mai reputată organizație internațională din domeniu. 

Acest curs face parte dintr-un nou proiect de anvergură națională, dovedit și testat în mod sistematic în țări din Europa de Vest și pe continentul american, menit să contribuie rapid și semnificativ la îmbunătățirea mediului de afaceri din România, prin facilitarea vânzării, cumpărării și transferurilor afacerilor mici și mijlocii.

În cadrul acestui proiect, proprietarii de întreprinderi mici și mijlocii vor găsi soluții integrate pentru provocările pe care le întâmpină în afacerile pe care le conduc, primind  consultanță și suport atât pentru dezvoltarea afacerilor și pregătirea acestora pentru vânzare, cât și pentru cereri specifice de tip juridic, economic sau fiscal. Sistemul este gândit ca un one-stop-shop, unde întreprinzătorii pot găsi nu numai soluții inovative pentru afacerile lor, dar și o comunitate de profesioniști gata să îi susțină în proiectele de business.

Brokerii de afaceri care urmează cursul propus de către CCIR vor dobândi atât cunoștințele teoretice și practice necesare, cât și acces la instrumente digitale de eficientizare a muncii și la o comunitate internațională de experți. Astfel, aceștia vor reuși să asiste cu succes cererile de vânzare sau cumpărare de afaceri.

Mai multe detalii despre curs și formularul pentru înscriere pot fi accesate aici.

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button