EXTERNE

Oana Bulai: Programele PSD dedicate fermierilor înregistrează rezultate foarte bune

Oana Bulai: Măsurile promovate de PSD au drept principal scop revitalizarea agriculturii

Programul Tomata inițiat de PSD este unul de real succes, care a ajutat semnificativ agricultura românească. Însă, pe lângă acesta, foarte mulți fermieri români au accesat și Programul Usturoiu????, precizează Oana Bulai,  deputat PSD de Neamț.

„Faptul ca tot mai mulți fermieri accesează astfel de programe ne dă garanția unei producții însemnate la nivel național.

Datorită rezultatelor pozitive, genul acesta de programe a fost extins și la alte produse precum strugurii de masă și cartofii.

Pentru a preveni dependența de importuri în lunile de iarnă, ministrul PSD al Agriculturii a prevăzut, în Planul Național Strategic, fonduri europene de 50 de milioane de euro pentru construcția unor depozite pentru cartofii de consum.

Este esențial ca în acest an extrem de greu să susținem agricultura romațnească.  Fermierii români sunt cei care ne pot oferi siguranța alimentară.

Prin promovarea produselor romțnești asigurăm alimente sănătoase pe mesele românilor.

Măsurile promovate de PSD au drept principal scop revitalizarea agriculturii!

Pe lângă aceste programe, nu trebuie să uităm de măsura asigurării unui salariu minim de 3.000 de lei şi a unor facilităţi fiscale pentru cei care lucrează în acest domeniu, care va contribui la oprirea exodului muncitorilor români către alte state.

Măsurile și programele PSD sunt un sprijin direct pentru fermierii și salariații din domeniul agricol”, precizează Oana Bulai.

  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button