EXTERNE

Pregătește-te pentru vară: curăță, activează și încarcă cristalele din casa ta!

Cristalele, care sunt în natură de mii de ani și au o existență foarte lungă, sunt folosite în multe scopuri, atât pentru a le integra în bijuterii superbe, cât și pentru proprietățile lor vindecătoare. Și în țara noastră, din ce în ce mai multe persoane sunt interesate de terapia cu cristale, fie că le țin în casă sau asupra lor.

Ținerea cristalelor, plasarea lor pe corpul tău și plasarea lor în mediul tău te vor ajuta să te vindeci fizic, emoțional și spiritual. 

Cristalele funcționează interacționând pozitiv cu câmpul energetic sau chakra corpului tău. Universul nostru, care este format din atomi, este într-o vibrație constantă. Structurile regăsit în cristale și pietre semiprețioase sunt foarte bune la menținerea stabilă a vibrațiilor. Noi, pe de altă parte, suntem un amestec complex de vibrații care devin ușor instabile din cauza stresului care ne înconjoară, ritmului prea agitat al vieții, al bolilor cu care ne confruntăm. O mulțime de lucruri ne pot afecta vibrația, de la influențe externe, cum ar fi stresul electromagnetic, până la influențe interne, cum ar fi modelele de gândire negative persistente și emoțiile reprimate.

Deși există diferite tipuri de cristale, fiecare dintre ele contribuie și își pun amprenta asupra vieții noastre în multe feluri. În timp ce unele cristale sunt cunoscute pentru efectele lor de reducere a stresului, unele ne ajută la concentrare, iar altele ne îmbunătățesc calitatea vieții în multe feluri, cum ar fi să ne ajute să dormim.

Mai întâi trebuie să începem prin a alege cristalul potrivit scopului nostru. Alegerea cristalului potrivit este cel mai important pas și este probabil să îți ia ceva timp. Deoarece culoarea și dimensiunea cristalelor diferă, energiile lor diferă și ele. Lasă energia ta interioară să preia controlul și aceasta va alege piatra potrivită pentru tine. De la E-Crystals.com.

Pentru că cristalele noastre să funcționeze cât mai bine, ar trebui să face următoarele acțiuni:

 1. Curățare

Cristalele pot capta energiile negative foarte repede, așa că ar trebui să fie curățate, mai ales atunci când ai primit cristalul, dar și după ce l-ai folosit pentru o perioadă. Cristalul tău trece prin multe mâini înainte de a ajunge la tine acasă. De aceea, etapa de curățare este foarte importantă. Îți vom explica câteva metode de curățare.

Îți poți curăța cristalul trecându-l prin fumul care se ridică din bețișoarele speciale de fumigație ale plantelor precum Salvie, Cedru, Lavandă sau Palo Santo.

De asemenea, poți folosi uleiuri esențiale purificatoare precum salvie, cuișoare, hamamelis, portocală și levănțică. Curățarea cu apă limpede (dacă se poate apă de izvor) este și ea benefică. Prin aceasta vei reînnoi energiile cristalelor și pietrelor naturale cu doar câteva mișcări simple. În cele din urmă, deși nu este esențial, cristalul îl poți plasa într-o cameră cu muzică cu vibrații mari pentru a curăța energia rămasă în cristal.

2. Activare

După ce ai curățat piatra, este timpul să-i oferi un scop cristalului.

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button