ANALIZE

Ministrul Energiei, la Baku Energy Week, unde România participă cu un stand în cadrul expoziţiei / Popescu: Diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare va fi un subiect pe care îl vom dezbate în aceste zile

Scris de News.ro | astăzi, 11:29

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, participă la Baku Energy Week, unde România are un stand în cadrul expoziţiei. Ministrul a apreciat relaţia dintre România şi Azerbaidjan şi a transmis că se va discuta despre diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare, pentru asigurarea securităţii energetice.

”Baku Energy Week se desfăşoară în perioada 1 – 3 iunie, iar astăzi am participat la evenimentul în care preşedintele Republicii Azerbaidjan Ilham Alyiev a făcut deschiderea oficială a expoziţiei ”Caspian Oil & Gas” şi a forumului dedicat”, a scris, miercuri, pe Facebook, ministrul Energiei.  

Virgil Popescu anunţă că şi companiile din România sunt prezente cu un stand în cadrul expoziţiei.  

”România şi Azerbaidjan au o relaţie puternică şi solidă, contactele noastre bilaterale frecvente stau drept o dovadă în acest sens. Diversificarea rutelor de transport şi aprovizionare va fi un subiect pe care îl vom dezbate în aceste zile alături de colegi şi specialiştii din domeniu, pentru a găsi soluţii pentru a întări securitatea energetică”, a mai transmis ministrul.  

”Mai mult chiar, am avut astăzi oportunitatea să fiu cel care a semnat în ”cartea de onoare” imediat după preşedintele Ilham Alyiev”, a adăugat POpescu.  

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.

 » Vezi tot articolul

Related Articles

Back to top button