ECONOMIE

Cristian Terheș: „Afacerea Covid” este cea mai mare şi extinsă operațiune de fraudă și corupție din istoria UE

Ancheta demarată de DNA împotriva fostului prim ministru PNL Florin Cîțu și a foștilor miniștri ai sănătății USR Vlad Voiculescu și Ioana Mihăilă reprezintă doar o mică parte din imensa afacere de corupție, fraudă și abuz la nivel european privind achiziționarea așa numitelor vaccinuri anti-Covid.

Informațiile din ancheta privind cumpărarea absolut irațională și iresponsabilă a acestor produse medicale sunt deja certe, indiferent de soluția ce se va da în final în acest dosar penal. Ele confirmă că ceea ce am susținut constant în perioada pandemiei este adevărat: afacerea cu „vaccinurile” anti-Covid este cea mai mare şi extinsă operațiune de fraudă și corupție din istoria Uniunii Europene, afirmă pe Facebook europarlamentarul Cristian Terheș.

În perioada pandemiei, precum și ulterior, am dus o luptă acerbă pentru a afla ce conțin contractele încheiate de Ursula von der Leyen cu producătorii de vaccinuri, contracte încheiate pe banii cetățenilor europeni și pe riscul vieții și sănătății acestora. Am spus-o atunci şi o repet acum: toți trebuie să plătească. Nu putem uita și nu putem să ne oprim până când întregul adevăr nu va ieși la iveală!

Cinismul acestor criminali neomarxiști este nemăsurat: au sărăcit cu bună știință cetățenii europeni, cumpărând sute de milioane de produse medicale netestate, periculoase pentru sănătatea și viața lor, cu zeci de miliarde de euro. Au distrus afaceri, au băgat în faliment sute de mii de companii și au lăsat oamenii pe drumuri. I-au constrâns să se vaccineze știind că e periculos pentru viața și sănătatea lor, i-au lăsat să moară de alte boli, au închis școlile și bisericile. A

poi au venit cu planurile de reziliență, pentru a îngenunchea statele suverane. În tot acest timp, Guvernul României PNL-USR contribuia din plin la umplerea buzunarelor câtorva cu miliarde și miliarde de euro. Toți trebuie să plătească, așa cum trebuie să plătească pentru efectele secundare ale acestor așa numite vaccinuri. Am cerut constant să ni se comunice efectele secundare ale acestora, iar zilele trecute Comisia Europeană a admis că aproximativ 20.000 de persoane au murit spontan după vaccinare până pe 30.09.2023.Nu trebuie să cedăm, ci să le cerem socoteala până când cei responsabili vor răspunde integral pentru nemorocirile pe care le-au făcută, mai spune Terheș.

Related Articles

Back to top button