ECONOMIE

Fermierii sunt executați de bănci. Vor protecție și dobânzi normale

ÎFermierii români se confruntă cu o situație alarmantă: execuții silite din partea băncilor și rate ale dobânzilor insuportabile. Această realitate dură vine în contrast cu așteptările lor legitime de a primi sprijin și protecție din partea societății și a guvernului.

Guvernarea PSD-PNL neglijează nevoilor agricultorilor simpli, în favoarea protejării intereselor corporațiilor mari. În timp ce aceste entități beneficiază de facilități fiscale și sprijin consistent, fermierii mici sunt lăsați la mila unui sistem bancar criminal.

Fermierii revendică dreptul la un tratament echitabil, solicitând dobânzi bancare rezonabile și mecanisme de protecție care să le permită să-și continue activitatea fără teama de a-și pierde proprietățile și mijloacele de subzistență. Lipsa de acțiune a guvernului în această direcție este o trădare a principiilor de bază ale unei societăți echitabile și a rolului esențial pe care agricultura îl joacă în economia națională.

Guvernarea PSD-PNL este lipsită de viziune! Prosperitatea unei națiuni nu poate fi asigurată ignorând suferința și nevoile cetățenilor săi care muncesc pământul.

Related Articles

Back to top button